Kontrollert seier borte mot St. Hallvard – Kolstad
GRUNDIGliga kamp mellom Kolstad - Drammen i Trondheim Spektrum

Kontrollert seier borte mot St. Hallvard

Kolstad vinner 31-28 borte mot St. Hallvard

Kolstad kommer skjevt ut fra start mot tabelljumbo St. Hallvard. Et heltent hjemmelag ligger foran med både 3-0 og 6-3 før gutta våre spiller seg inn i kampen. Vi viser god moral når vi tar igjen St. Hallvard på stillingen 6-6.  Midtveis i omgangen kommer vi foran med 8-9 når Tom Kåre setter ballen i mål fra strek. Den ledelsen klarer vi å tviholde på gjennom resten av kampen. Til pause er stillingen 14-18 til Kolstad, og vi har tilsynelatende god kontroll på matchen.

Det er tydelig at St. Hallvard ikke har planer om å gi oss en enkel reise til to poeng. De står på og kjemper fra start når lagene kommer ut etter hvilen, og jobber seg tidlig opp til 17-19. Vi sliter med å få satt forsvarsspillet, men leverer ganske solid framover. Spesielt Mishels Liaba er toneangivende med sine 9 mål på 11 forsøk. Likevel holder vi på å slippe St. Hallvard inn i matchen på stillingen 24-25 midtveis i 2. omgang. Men da tar kaptein Lasse Balstad ansvar, og dunker inn et viktig mål for Kolstad. Derifra og ut så har vi relativt god kontroll på kampen, og vinner til slutt 31-28. Dermed kan vi innkassere to nye poeng, og ligger for tiden på 3. plass på tabellen.

Nå ser vi fram til hjemmekamp i Steinkjerhallen neste søndag kl. 17.00 mot Fyllingen Bergen. Den kampen blir viktig hvis vi har ambisjoner om å henge med i teten denne sesongen.