Ny kamp, nye muligheter! – Kolstad
Kampen ble spilt i Steinkjerhallen og Kolstad tapte til slutt kampen med resultatet 19-31

Ny kamp, nye muligheter!

Neste onsdag kl. 18.30 kommer Lillestrøm på besøk i Spektrum

Etter en real nesestyver mot Fyllingen Bergen i kampen på Steinkjer, så har vi en revansjesugen gjeng, som ønsker å vise seg fra en bedre side når Lillestrøm kommer på besøk. Lillestrøm er for tiden nest sist på tabellen, men i årets Grundigliga så er ingen kamper enkle. Det fikk vi erfare når vi møtte Lillestrøm, der vi avgjorde kampen i sluttsekundene og vant med ett mål.

 

Vi er nå halvspilt serie, og Kolstad ligger på en fin 5. plass så langt. Vi har variert voldsomt i prestasjonene, fra det helt briljante til det elendige. Hvis vi klarer å stabilisere spillet vårt, så bør det være gode muligheter for å sanke en god del poeng framover. Men da må vi komme oss gjennom tre tøffe kamper før jul. Lillestrøm med sitt offensive forsvar blir en real utfordring, og da er vi avhengig av at flere spillere melder seg på framover. Søndag 18. desember møter vi serietoer Bækkelaget på bortebane, mens vi får besøk av suverene Elverum onsdag 21. desember kl. 18.30 i Spektrum. Med andre ord er det mye å se fram til de neste par ukene, og vi håper på nye poeng allerede førstkommende onsdag kl. 18.30 i Trondheim Spektrum.