Mishels Liaba har skrevet under for Alingsås – Kolstad

Mishels Liaba har skrevet under for Alingsås

Går til den svenske toppklubben etter sesongen

I dag er det offisielt at Mishels Liaba har signert en kontrakt med det svenske topplaget Alingsås. Mishels Liaba kom til Kolstad sommeren 2014 (se bilde), og er nå inne i sin 3. sesong i Kolstad-drakta. Han har vært i rivende utvikling fra dag 1, og har etter hvert blitt en av våre mest toneangivende spillere. Vi har derfor delte følelser når Mishels nå velger å ta neste karrieresteg etter denne sesongen. På den ene siden så er det veldig positivt at Kolstad har gjort seg bemerket både i Norge og utlandet, og at våre spillere er attraktive for klubber i større ligaer. Samtidig er det litt trist at Mishels ikke skal spille for oss neste sesong. Vi kommer selvfølgelig til å savne spilleren Mishels som har vært veldig god for oss, men enda viktigere er at vi kommer til å savne personligheten Mishels. Han er en spiller som gir mye av seg selv, og har stått fram med fantastisk gode holdninger både på og utenfor banen.

 

Det skal sies at vi har veldig god dekning på venstreback, som har vært posisjonen til Mishels. Både Ronald Putans og Lasse Balstad, som begge har vært innom A-landslaget, gjør en utmerket jobb i den rollen. Derfor tror vi ikke at Kolstad blir satt vesentlig tilbake, selv om Mishels nå har valgt å signere for toppklubben i Sverige. Vi jobber videre på den reisen vi har startet, og selv om noen spillere faller av underveis, så er det laget og kollektivet Kolstad, som skal føre til suksess.

 

Vi ønsker Mishels Liaba lykke til i Alingsås neste sesong, når den tid kommer, og vi har selvfølgelig en ambisjon om å få han tilbake til Kolstad etter noen år i utlandet. For en dag skal det bli vår tur å spise kirsebær med de beste lagene i Europa. Men først skal det være fullt fokus på at både Mishels og resten av laget skal prestere best mulig resten av denne sesongen. Grunnlaget er lagt for mye håndballmoro i Kolstad både denne sesongen, og årene framover.