Vil ditt lag være med på Norges Beste Håndballopplevelse? – Kolstad
21.Sep 2016. Cupkamp Menn i Trondheim Spektrum mellom Kolstad-Bodø. FOTO: Robert Magnussen Tlf:99377622

Vil ditt lag være med på Norges Beste Håndballopplevelse?

Nå kan alle spillere på ditt lag få gratis inngang til en av sesongens siste hjemmekamper

Det har vært fantastisk stemning og utrolig spennende kamper i Trondheim Spektrum denne høsten. Nå som vi er kommet til halvspilt serie så ligger Kolstad på en fin 5. plass, og det er kort vei både opp til medalje og ned til 7. plass i en utrolig jevn og spennende serie.

 

Vi har to tøffe hjemmekamper før jul mot Lillestrøm onsdag 14. desember og mot topplaget Elverum onsdag 21. desember. I bortekampen mot Lillestrøm vant vi med ett mål, og de er et lag som spiller veldig offensivt i forsvar, så blir nok en tøff kamp. Elverum er ubeseiret både i serie og NM denne høsten, og har også imponert i Champions League, så der må vi fram med vårt absolutt beste hvis vi skal gi dem kamp.

 

Nå har alle aldersbestemte lag i Sør-Trøndelag mulighet til å bestille seg en gratis kamp rett før jul. Alle spillerne kommer inn gratis, mens de voksne må betale.

 

Meld dere på i skjemaet under, og legg årets juleavslutning til Kolstad-kamp i Trondheim Spektrum.

 

DNB billettpåmelding Kolstad-Sandefjord/Runar 20. februar kl 1600 Kolstad Arena