Meld på ditt lag til årets store høydepunkt! – Kolstad

Meld på ditt lag til årets store høydepunkt!

Den suverene seriemesteren Elverum kommer på besøk onsdag 21. desember kl. 18.30 i Trondheim Spektrum.

Årets siste hjemmekamp spilles mot Elverum, som har vært Norges desidert beste lag denne sesongen. Laget fra Hedemark har vært suverene i serien, gått til cupfinale i NM på bekostning av Kolstad i semifinalen, og levert fantastisk resultater i Champions League denne høsten mot topplag fra blant annet Frankrike og Russland. Det er med andre ord en meget krevende oppgave våre gutter står ovenfor.

 

Kolstad har gjort en solid sesong så langt, men har hatt et par feilskjær de siste par kampene. Vi håper guttene våre er topp motivert for å vise seg fra en bedre side mot Elverum, og hvis vi kommer opp mot vårt toppnivå så kan vi utfordre mesterlaget fra de dype skoger.

 

Vi tilbyr alle aldersbestemte spillere gratis inngang på denne kampen, mens de voksne må betale inngang. Dere kan bestille samlet for spillere, lagledere og foreldre.

 

Denne gangen har vi også klubbtilbud for seniorlag. Hvis du melder på enten et damelag eller herrelag får dere halv pris på inngang, som vil si kr. 75,- per spiller/lagleder.

 

Meld dere på i skjemaet under innen tirsdag 20. desember. Merk at det er begrenset antall plasser.

 

VIP-arrangement Kolstad-Sandefjord/Runar søndag 20. februar 2022