Bortekamp mot serietoer Bækkelaget – Kolstad

Bortekamp mot serietoer Bækkelaget

Ny tøff bortekamp kl. 15.00 i Oppsal Arena på søndag

Kolstad har slitt litt i motvind de siste par kampene, og må jobbe for å finne tilbake til seg selv når vi nå skal spille borte mot solide Bækkelaget. Det har manglet litt humør og engasjement de siste kampene, noe som har kjennetegnet oss tidligere. Vi vet at vi har potensiale i laget til å slå hvilket som helst lag, men samtidig kan vi også tape for alle når vi ikke er påskrudd, noe vi fikk erfare mot Lillestrøm sist.

 

Bækkelaget har vært bunnsolide denne sesongen, og har kun avgitt 3 poeng på de første 12 kampene. De tapte tidlig mot suverene Elverum, samt at Kolstad spilte uavgjort mot Bækkelaget på hjemmebane i en utrolig spennende kamp. Den kampen var det Kolstad som førte an lenge, men ga fra seg en klar ledelse i andre omgang. Det hele endte uavgjort etter en høydramatisk avslutning. Jevnt var det for øvrig forrige sesong også. Den gangen ble det også uavgjort på hjemmebane, mens Kolstad vant med ett mål på bortebane. Vi tar gjerne en drømmereprise i år også, men da må vi opp mange hakk fra de siste kampene.

 

Merk at søndagens kamp spilles allerede kl. 15.00, slik at den ikke skal kollidere med EM finalen til damelandslaget. Kampen streames på adressa.no og handballtv.com.