Toppkamp mot Elverum i Trondheim Spektrum – Kolstad
Kolstad - Bækkelaget

Toppkamp mot Elverum i Trondheim Spektrum

Onsdag 18.30 så smeller det når Kolstad møter topplaget Elverum

Det smakte helt fantastisk med seier mot Bækkelaget på søndag, og nå håper vi det er mulig å ryste Elverum, som har vært Norges desidert beste lag denne høsten. Laget fra Hedemark leder suverent i serien, er klare for cupfinale i NM, og har levert fantastiske resultater i Champions League denne høsten. De har slått topplag både fra Frankrike og Russland, og har banet vei for norsk herrehåndball ute i Europa.

 

Kolstad har også gjort en meget solid sesong, og ligger for tiden på en 6. plass. Vi hadde et par smeller mot Fyllingen og Lillestrøm, men ser nå ut til å finne formen igjen. Det er utrolig tett i serien, og med seier på onsdag så ligger vi kanskje helt oppe på 3.plass når vi tar juleferie. Vi har slitt med å finne rette tenningsnivået i de siste kampene mot Elverum, så det blir viktig å få en god inngang til denne kampen. Hvis vi får kampen i vårt spor, så skal nok Elverum få jobbet hardt for poengene.

 

I og med at det nærmer seg jul så drar vi på med litt skikkelig julemusikk på onsdag. Vi serverer også pepperkaker og gløgg til alle som ønsker det, og hovedretten er selvsagt 2 x 30 minutter med det ypperste av hva man kan tilby i norsk herrehåndball. Det er mye som tyder på at det kommer mye publikum, så dere må sikre dere billett på Ticketmaster snarest mulig hvis dere vil ha gode plasser. Kampstart er kl. 18.30 i Trondheim Spektrum på onsdag.