Noen nummer for små fortsatt – Kolstad
23.Nov 2016. UEFA Champions League 3. kvalik runde mellom Rosenborg og Apoel FC. FOTO: ROBERT MAGNUSSEN Tlf:99377622

Noen nummer for små fortsatt

Kolstad taper 29-24 mot Elverum i årets siste seriekamp

Kolstad starter forrykende hjemme mot Elverum, og går ut med null respekt. Fem minutter ut i kampen er vi foran med 5-2, og publikum er i ekstase. Elverum derimot, de lar seg ikke stresse, og jobber seg sakte men sikkert inn i kampen igjen. Midtveis i omgangen står kampen og vipper, og det skiller aldri mer enn ett mål mellom lagene. En svak periode av Kolstad 20 minutter ut i omgangen fører til at Elverum kommer foran med 10-13. Men våre gutter nekter å la seg overkjøre av Elverum, og holder avstand fram til pausen. Måltavle viser 13-16 til Elverum når lagene går i garderoben.

Kolstad går hardt ut i andre omgang også, og kommer ganske kjapt opp i hælene på Elverum. Når Truls Fjeseth snapper en ball i undertall 12 minutter ut i omgang, og smeller den i mål, så holder Trondheim Spektrum på å eksplodere. Men Elverum med sin rutine maler bare på, og kjemper oss ut av stilen. Det er en periode på 8 minutter uten mål, der Elverum til slutt setter 23-27, og da er kampen mer eller mindre avgjort. Vi må bare erkjenne at Elverum er et sterkere lag enn oss fortsatt, og får jobbe godt i mesterskapspausen. Neste utfordring er Bodø søndag 5. februar. Vi ønsker alle en riktig god juleferie, og gleder oss til mer håndballmoro til våren.