Kolstad Håndball gratulerer det norske Herrelandslaget! – Kolstad

Kolstad Håndball gratulerer det norske Herrelandslaget!

Herrelandslagets historiske sølvmedalje er en utrolig prestasjon som motiverer alle oss som lever og ånder for herrehåndball.

Det har vært en ren nytelse å følge det norske herrelandslaget i håndball de siste par ukene. Til tross for manglende rutine i nesten alle ledd, så har de overbevist en hel håndballverden gang på gang både i EM i Polen og nå i VM i Frankrike. I sentrum av begivenhetene er trønderen Sander Sagosen (bildet), som for kun 3 år siden spilte for Kolstad i 1. divisjon. Det har vært fantastisk å følge hans reise på vei til å bli en av de aller beste håndballspillerne i verden, og det er jo helt unikt at han i en alder av 21 år allerede har rukket å komme på allstar laget i to mesterskap på rad. Må samtidig hylle trønderen Christian Berge, som har ledet troppene på en utmerket måte. Begge disse karene viser at det er mulig å komme fra lille Trondheim og dominere ute i den store håndballverdenen. Vi tar av oss hattene for disse to og alle de nye nasjonalheltene på det norske herrelandslaget og gleder oss til å følge fortsettelsen!

 

Våre egne gutter har hatt en solid oppkjøringsperiode til del 2 av denne sesongen, og er klare for første seriekamp mot Bodø allerede førstkommende søndag kl. 18.00 i Trondheim Spektrum. Bodø HK ledes for øvrig av Børge Lund som var med i trenerteamet med Christian Berge i VM, og han fortjener selvfølgelig sin del av æren for suksessen. Ta med alt av venner og familie og kom i hallen på søndag for å oppleve verdens beste idrett live!