Sviende nederlag mot Drammen – Kolstad
Trondheim Spektrum 08.Oct 2015 Grundigliga seriekamp håndball menn mellom Kolstad og Drammen HK. Petur Palsson (7) FOTO: ROBERT MAGNUSSEN -All rights reserved. This photo can not be used, published, distributed or sold without written permission of the owner.

Sviende nederlag mot Drammen

Kolstad tapte 34-21 borte mot Drammen i en kamp der ingenting stemte

Kolstad var høyt oppe etter en overbevisende seier hjemme mot Bodø på søndag, men kom seg fort ned på jorda igjen. Det var tydelig at hjemmelaget hadde mye å revansjere etter 10-måls tapet mot Bækkelaget forrige serierunde. Drammen var knalltøffe i forsvar, og gikk tidlig opp i en 3-0 ledelse. Det tok nesten 9 minutter før Kolstad scoret sitt første mål, men vi samlet oss og ledet på stillingen 5-4 og 6-5, men etter det så var det kun Drammen som dominerte. På det meste var vi bak med 12-7 i første omgang, men etter en god sluttspurt står det 15-12 til pause.

 

Vi håpet å se et helt annet engasjement og glød etter pause, men dessverre blir vi for passive og lar Drammen få herje med oss. Vi havner tidlig bakpå med 19-12, og klarer aldri å spille oss inn i kampen igjen. Til slutt blir det bare et spørsmål om hvor mye vi skal tape med, og til tross for noen gode individuelle prestasjoner ute i kampen, så taper vi til slutt 34-21.

 

Nå må vi bare bruke denne kampen som motivasjon til å gå i krigen mot Haslum onsdag 22. februar kl. 20.00 i Trondheim Spektrum. Vi vet at vi kan slå de beste på en god dag, og tape for de svakeste. Denne onsdagen er det for øvrig dobbelkamp, der Byåsen møter Oppsal kl. 18.30, mens vi møter Drammen 20.00. Billett kan du får kjøpt her.