Bli med på Håndballfæst i Trondheim Spektrum Onsdag 22. feb – Kolstad

Bli med på Håndballfæst i Trondheim Spektrum Onsdag 22. feb

Nå kan ditt lag få gratis inngang på det som er årets største håndballhøydepunkt.

Det har blitt en årlig tradisjon med Håndballfæst i Trondheim Spektrum onsdag i vinterferien. I fjor hadde vi over 3000 tilskuere, og i år håper vi på enda flere! Norge er verdens beste håndballnasjon med et damelandslag som har dominert internasjonal håndball de siste 15 årene og et herrelandslag som tok hele Norge med storm i januar, når de kom seg helt til VM-finale mot hjemmenasjonen Frankrike. Byåsen og Kolstad har etablert seg til å bli blant de beste lagene i den norske Grundigligaen, og vi håper dere tar med dere ditt lag på kamp for å se sine nye forbilder.

 

Byåsen møter Oppsal og trenger to poeng for å henge med i medaljestriden, men det kommer til å bli en tøff og jevn kamp mot Oslo-laget. Kolstad møter topplaget Haslum, som har vært dominant i Norge i mange år. Med seier er Kolstad faktisk bare to poeng bak medalje de også. Med andre ord bli det to spennende oppgjør, og med fulle tribuner og topp stemning så satser vi på mange trønderske poeng denne kvelden.

 

Vi har bestemt oss for at alle håndballspillere i Trøndelag skal få være med på denne Håndballfæsten helt gratis hvis dere melder dere på i god tid før kamp. Trenere, lagledere og foreldre må betale inngang, som er kr. 200,- for tilgang til begge kamper. Hvis dere legger inn en samlet bestilling så sørger vi for at dere får samlet plasser.

 

Meld dere på i skjemaet under innen mandag 20. februar. I og med at vi forventer smekkfull hall, så har vi dessverre begrenset antall plasser. Vi må derfor prioritere de som melder seg på først, hvis det blir knapphet på billetter.

 

Kolstadpartner billettpåmelding Kolstad-Bækkelaget lørdag 9.april kl 18:15 Kolstad Arena