Meld på ditt lag til årets siste seriekamp i Trondheim Spektrum – Kolstad

Meld på ditt lag til årets siste seriekamp i Trondheim Spektrum

Gratis inngang for alle aldersbestemte lag i toppkampen mot ØIF Arendal

Søndag 5. mars kl. 18.00 spiller vi årets siste seriekamp i Trondheim Spektrum mot ØIF Arendal. Siste hjemmekamp i serien spilles søndag 19. mars i Stjørdalshallen, så dette kan være siste sjanse til å se Kolstad denne sesongen i Trondheim Spektrum. Men vi håper selvsagt at Kolstad skal kvalifisere seg for sluttspillet som starter i april, og da blir det mer håndballmoro i Spektrum denne våren.

 

I fjor når vi møtte Arendal vant vi en høydramatisk kamp foran 3 000 tilskuere (se bilde). Den gangen ble ØIF Arendal seriemestere, og det var nesten ingen andre enn Kolstad som klarte å slå dem. Vi håper på drømmereprise på søndag!

 

Meld på ditt lag i skjemaet under innen onsdag 1. mars, for å sikre deg plass til Norges Beste Håndballopplevelse. Alle spillere kommer inn gratis, mens de voksne betaler ordinær pris. Vel møtt!

 

 

Junior VIP Nærbø 20.4.2022
Kjønn
Ønsker å delta på innløping: *