Vi må passe oss for ulvene! – Kolstad
Trondheim 28.Oct 2015 Håndball Herrer Cup NM mellom Kolstad - Halden Foto: Robert Magnussen

Vi må passe oss for ulvene!

Søndag kl. 17.30 i Remmenhallen møter Kolstad et Halden-lag i desperat poengjakt

Laget fra Halden kaller seg selv for ulvene, og det er nok et passende begrep når de skal kjempe med nebb og klør for å holde plassen i Grundigligaen. Halden har vært solid de siste sesongene, og vant blant annet klart de tre gangene vi møtte dem forrige sesong. Denne sesongen har de vært litt mer variable, og har vært utrolig uheldig med mange skader på sentrale spillere. Når vi møtte dem i høst vant vi 23-21, etter en kamp som vi ledet stort sett hele veien, men der de nesten klarte å stjele med seg poeng på slutten.

 

Vi regner med at søndagens oppgjør blir minst like tøft og intenst som tidligere møter, og forventer full tenning fra første kast. Vi vet at ulvene fra Halden kommer til å gå i krigen med alt de har, for å berge plassen i Grundigligaen. Kolstad på sin side, ligger ganske komfortabelt plassert på en 7. plass. Men samtidig skal vi ikke la det bli en hvilepute, for med det bunnivået som vi har vist i enkelte kamper, så kan vi tape mot hvem som helst.

 

Vi både håper og tror at våre gutter er klare for å gå i krigen på søndag. Kampstart er 17.30, og kampen ser du på www.adressa.no