Tap borte mot et hardtkjempende Halden – Kolstad
23.Nov 2016. UEFA Champions League 3. kvalik runde mellom Rosenborg og Apoel FC. FOTO: ROBERT MAGNUSSEN Tlf:99377622

Tap borte mot et hardtkjempende Halden

Halden vant 29-27 over Kolstad i søndagens bortekamp

Vi startet solid borte mot Halden, og det var tydelig at gutta var påskrudd fra start. Midtveis i første omgang er vi foran med 8-4, men så havner vi et blindspor der Halden tar over føringen i kampen. De kvitterer kjapt til 8-8, og selv om vi kommer oss foran med et par mål igjen, så er det Halden som sakte med sikkert tar over initiativet i kampen. Til pause leder hjemmelaget 15-12.

I andre omgang prøver vi å komme i kapp, men Halden kjemper fantastisk godt. Vi trøbler både litt framover og bakover, mens det er flere spillere på Halden som står fram både i forsvar og angrep. Vi får noenlunde kontakt mot slutten av kampen, og har heng på poeng når stillingen er 28-26. Men dessverre klarer vi ikke å vippe kampen i vår favør, og Halden tar to fortjente poeng. Nå retter vi fokus mot ØIF Arendal på søndag kl. 18.00 i Trondheim Spektrum. Vi må opp mange hakk hvis det skal bli poeng der.