Høydramatisk kamp i Trondheim Spektrum – Kolstad

Høydramatisk kamp i Trondheim Spektrum

Kolstad sikret seg et poeng mot seriemestrene fra i fjor etter en av sesongens tøffeste Grundigliga-kamper.

Lagene fulgte hverandre som skygger hele kampen. Det var ingen tvil om at begge lag ville sloss for hver takling, hvert frikast og hvert mål. Muskler ble flekset, intens jubel for hver skåring og det var sjeldent at benkene ble brukt til å sitte på under kampen. En herrekamp av høyt kaliber var det publikum fikk overvære i Trondheim Spektrum denne søndagen.

Førsteomgangen startet i ett forrykende tempo fra begge lag. Man rakk knapt nok å registrere at det var mål i den ene enden før reduseringen kom i den andre. Det samme gjelder bestrafning til begge lag for tøft forsvarsspill. Tempoet var til tider så høyt at det ble vanskelig for forsvarspillerne, noe som resulterte i flere gule kort og to-minuttere. Førsteomgangen ble avsluttet med et fantastisk mål av Håkon Vidar Følstad rett før sluttsignalet kunne høres i hallen, og Kolstad kunne gå av banen med en ettmåls ledelse. Ett fabelaktig kontringsmål som ble puttet i nettet på ren og skjær vilje. Dette tente både spillere og publikum som øynet sjansen på å ta med seg begge to poengene.

Andreomgangen startet like forrykende og temperaturen økte jo nærmere klokka viste full tid.  Omgangen bar preg av et revansjelystent Kolstad som ville vise hjemmepublikum at seks måls-tapet mot Arendal tidligere denne sesongen var et arbeidsuhell. Testosteronet var til tider høy på begge lag og i sluttminuttene ble tenningen for høy både for Kolstad og ØIF Arendal. Det endte med blått kort til Kolstads Mishels Liaba og rødt til Per Kenny Ekman bare få minutter før slutt.

Fremdeles ville begge lag ta med seg alle poengene, noe som resulterte i tekniske feil mot slutten. At det kokte litt i toppen på enhver kan man ikke benekte og at omgangen ebbet til slutt ut i uavgjort, var kanskje et ok resultat.

Totalt sett må vi se oss fornøyd med å kunne komme ut med ett poeng i denne kampen. Vi kunne avgjort det selv, men sett helhetlig på kampen, er vi meget fornøyde med å vise publikum hva vi står for. Nå er vi klar for nytt tøft oppgjør borte mot Falk Horten neste søndag!