Tøff hjemmekamp mot regjerende seriemester ØIF Arendal – Kolstad

Tøff hjemmekamp mot regjerende seriemester ØIF Arendal

Toppkamp mot ØIF Arendal i Trondheim Spektrum søndag kl. 18.00

Kolstad har variert voldsomt i prestasjonene de siste kampene, og gått på tre strake tap på for første gang på veldig lenge. Dette er vi selvsagt ikke fornøyd med, men samtidig er det ikke helt uventet at vi skulle få det litt tøffere i sesong 2 i Grundigligaen. Vi har hatt en eventyrlig sportslig framgang de siste 4-5 årene, og derfor må vi tåle at det også butter litt i mot på ett eller annet tidspunkt. Nå gjelder det å nullstille seg, å sette nye mål for kampene og årene framover. Den jobben starter allerede mot ØIF Arendal i kveld kl. 18.00.

 

ØIF Arendal har vært helt suverene etter mesterskapspausen, og feid all motstand til side. De slo blant annet Bækkelaget forleden, som ligger på 2. plass i serien, med hele ni mål. Det betyr at fjorårets seriemester i Grundigligaen virkelig har våknet til live. De har nok også ganske friskt i minne at vi var ett av få lag som slo dem forrige sesong, foran hele 3 000 tilskuere i Trondheim Spektrum. Det er nok derfor noen revansjesugne sørlendinger som kommer på besøk i kveld.

 

For vår egen del handler det først og fremst å finne tilbake til oss selv. Samhold, Engasjement og Vinnervilje har kjennetegnet oss lenge, og det er kanskje det vi har savnet mest de siste kampene. Når dommeren blåser i fløyta i kveld så handler det for oss om å gå i krigen, og komme ut med et så godt resultat som mulig. Ingen forventer at Kolstad skal ha sjans mot ØIF Arendal, som mest sannsynlig kommer til å knipe 2. plassen i serien til slutt, bak suverene Elverum. Men samtidig har vi flere ganger vist at vi kan hamle opp med hvem som helst når vi spiller opp mot vårt beste. Anbefaler alle å ta turen til Trondheim Spektrum kl. 18.00 i kveld, så kan vi kanskje få se elleville jubelscener slik som sist vi møtte dem på hjemmebane.

 

Billetter får du kjøpt hos Ticketmaster.