Kolstad-gutter på Rekruttlandslaget – Kolstad
Kolstad - Bækkelaget

Kolstad-gutter på Rekruttlandslaget

Lasse Balstad, Mishels Liaba og Adrian Aalberg på Rekruttsamling i Skien

De siste dagene har Lasse Balstad (bildet), Mishels Liaba og Adrian Aalberg vært på rekruttsamling i Skien, sammen med resten av de mest talentfulle spillerne i hjemlig serie. Begge våre gutter har i lengre tid vist seg tilliten verdig på rekruttlandslaget, og vi håper jo selvsagt at de på ett eller annet tidspunkt kan ta steget opp på A-landslaget.  Kan for øvrig nevne at Kolstad-Trener Valery Putans også har vært med som trener på rekruttlandslaget denne uka, sammen med Christian Berge og Zeljko Tomac.

 

Samlingen varer fram til onsdag. Etter det er det kun fokus på bortekampen mot Falk Horten på søndag.

 

Dere kan se hele uttaket her. Adrian ble etteranmeldt pga. skade.