Meld deg på Dobbelkamp og Håndballfæst i Stjørdalshallen! – Kolstad

Meld deg på Dobbelkamp og Håndballfæst i Stjørdalshallen!

Elitekamp mellom Kolstad og St. Hallvard og toppoppgjør mellom Stjørdal HK og Kolstad i 3. Divisjon på søndag 19. mars

Søndag 19. mars inviterer Kolstad og Stjørdal HK til Dobbelkamp og Håndballfæst i Stjørdalshallen. Herrelaget til Kolstad har hatt utrolig reise de siste årene, og har i løpet av kort tid gått fra å være et middelmådig 2. divisjonslag til å bli en av Norges beste Håndballag. Med seier over St. Hallvard så kan Kolstad komme seg helt opp på en 5. plass, og være i en utmerket posisjon til å gjøre det sterkt i sluttspillet som avgjør hvem som kommer til Champions League neste sesong. Like før Elitekampen spilles det toppoppgjør i Damer 3. divisjon mellom Stjørdal HK og Kolstad. Med seier har Stjørdal HK gode muligheter til å rykke opp i 2. divisjon!

 

Kolstad Håndball har etablert en visjon om at vi skal skape Norges Beste Håndballopplevelse, og har på mange måter levd opp til det allerede. Forrige sesong ble Kolstad kåret til Årets arrangør i Grundigligaen, noe ingen nyopprykket eliteklubb har klart tidligere. Vi hadde også flest tilskuere av samtlige elitelag i Norge, med et snitt på over 1700 tilskuere. Vi har hatt like mange tilskuere denne sesongen også, og nå har vi en ambisjon om å fylle Stjørdalshallen til randen! Derfor strekker vi nå ut en hånd til alle håndballklubber i Trøndelag og tilbyr gratis inngang til dobbelkampen søndag 19. mars for alle aldersbestemte lag som melder seg på i skjemaet under. Dere kan samtidig bestille billetter til de voksne som ønsker å sitte med spillerne, og de betaler da kr. 150,- per voksen, som gir inngang til begge kampene.

 

Meld dere på i skjemaet under innen onsdag 15. mars. Vi har begrenset antall plasser, og må prioritere de som melder seg på først hvis det blir helt fullt.

 

VIP-invitasjon Kvartfinale REMA 1000 Ligaen Kolstad-Nærbø, onsdag 20. april kl 1800