Intens kamp mot Falk Horten på søndag – Kolstad
Kolstad vs Elverum. Foto: Robert Magnussen

Intens kamp mot Falk Horten på søndag

Kolstad møter nedrykkstruede Falk Horten på søndag kl. 18.00 i Holtanhallen

På søndag blir det en ny intens kamp, når Thor Magnus FIve (bildet) og resten av Kolstad-gutta møter Falk Horten, som kjemper med nebb og klør for å beholde plassen. Alt tyder på at Falk Horten rykker ned i 1. divisjon hvis de taper på søndag, og med det som utgangspunkt så skjønner alle at det kommer til å bli krig i 2 x 30 minutter på søndag. Falk har et solid lag, med mange gode spillere, men har slitt med å få ut sitt potensiale denne sesongen. Derfor kom det også et trenerbytte nylig, der tidligere landslagslegende Johnny Jensen har tatt over som hovedtrener i Falk Horten. Det vil helt sikkert gi Vestfoldslaget en ny vitamininnsprøytning i kampen med å berge plassen i Grundigligaen.

 

Kolstad på sin side viste gode tendenser i uavgjortkampen mot ØIF Arendal sist. Når vi gir 100 % i hver eneste duell så er vi utrolig vanskelig å slå. Men samtidig så har vi vist at vi kan tape mot alle denne sesongen, og vi vant kun med ett mål hjemme mot Falk. Derfor er det kun 100 % som gjelder på søndag, selv om Falk på papiret er et mye svakere lag enn ØIF Arendal. Med seier er Kolstad sannsynligvis sikret sluttspillplass, så våre gutter har mye å spille for de også.

 

Kampen kan du følge på www.handballtv.com fra kl. 18.00 på søndag.