Knepent tap borte mot Falk Horten – Kolstad
Kolstad - Bækkelaget

Knepent tap borte mot Falk Horten

Våre gutter taper 25-24 mot et hardtkjempende Falk Horten

Som vi antydet før kampen, så skulle dette bli en tøff og intens batalje. Falk Horten setter seg i respekt med engang, og tar tidlig initiativet i kampen. Drøye fem minutter ut i kampen, så leder Falk 4-2, og ikke lenge etter, leder de 6-4. Men så kommer en god Kolstad-periode, slik at vi kommer foran med 6-7 etter 13 minutter. Men Falk reiser seg igjen, og lagene veksler på å lede inn mot pause. Når lagene går i garderoben er stillingen 12-11 til Kolstad.

I andre omgang er det Falk som kommer best i gang, men våre gutter spiller seg sakte men sikkert opp i føringen igjen. Vi får etter hvert flere muligheter til å gå opp i en tremålsledelse, og nærmest punktere kampen. Men vi misser i avgjørende øyeblikk, og gang på gang slipper vi Falk inn i kampen igjen. Når hjemmelaget utligner ti minutter før slutt så koker det i Holtanhallen, når Ronald Putans får direkte rødt kort for en tøff takling. Ikke lenge etter får Steffen Berg Løkkebø rødt kort for å skyte et straffekast rett i ansiktet på Mats Wæraas. De siste minuttene av kampen blir hektisk, og det er hjemmelaget som holder hodet mest kaldt. Etter en teknisk feil i sluttminuttene, så må vi til slutt innse at vi taper 25-24 for Falk Horten.

Nå må vi brette opp ermene når vi møter St. Hallvard i Stjørdalshallen kl. 18.00 på søndag. Det er en kamp som må vinnes hvis vi skal være sikre på å komme oss til sluttspillet, som er årets store målsetning.