TrønderEnergi HåndballAkademi i Malvikhallen – Kolstad

TrønderEnergi HåndballAkademi i Malvikhallen

Tirsdagskvelden var Håkon Følstad og Kristoffer Østmo i Malvikhallen for å lede treningsøkt med Malvik G-13

Kolstad Håndball tilbyr TrønderEnergi HåndballAkademi til guttelag i Sør-Trøndelag, i samarbeid med Norges Håndballforbund Region Nord og TrønderEnergi. Målet er å motivere og inspirere gutter til å satse på håndball lengst mulig. I tillegg til treningene, så gjennomfører vi også trenerseminar for trenerne på akademiet. Gjennom Håndballakademiet skal trenere og spillere fra Kolstads Herrelag være synlige rundt omkring i klubbene, og skape engasjement rundt guttehåndballen.

 

 

Malvik har lenge hatt et godt håndballmiljø på guttesiden, og har også et ambisiøst herrelag i Vikhammer, som har vært i toppen av 2. divisjon de siste årene. På tirsdag var Kolstad-spillerne Håkon Følstad og Kristoffer Østmo på trening til Malvik G-13 i Malvikhallen, og kjørte treningsøkt gjennom TrønderEnergi HåndballAkademi. Det var 18 engasjerte guttespillere fra Malvik, som viste både gode ferdigheter og topp innsats gjennom hele økta. Vi gleder oss til å komme tilbake til Malvikhallen for å kjøre flere akademiøkter.

 

For mer info om TrønderEnergi HåndballAkademi, så kan dere trykke her.