Hjemmekamp i Stjørdalshallen! – Kolstad

Hjemmekamp i Stjørdalshallen!

Kolstad møter St. Hallvard kl. 18.00 på søndag i Stjørdalshallen

Kolstad Håndball har en ambisjon på sikt om å bli en klubb som engasjerer alle som er interessert i gutte- og herrehåndball i hele Trøndelag. Derfor har vi denne sesongen lagt et par av hjemmekampene våre utenfor Trondheim. Vi har etablert et konsept som vi kaller Håndballfæstival, der vi tilbyr håndballskole til de som går i barneskolen, posisjonskole til de som går på ungdomsskolen og trenerseminar for alle trenere som ønsker det. Alle aktivitetene ledes av spillere og trenere fra elitelaget til Kolstad.

 

I Steinkjer spilte vi foran 1.500 tilskuere i desember, og nå håper vi at det kommer like mange tilskuere i Stjørdalshallen på søndag. Motstander er St. Hallvard som ligger sist på tabellen, men de har faktisk plukket flere poeng enn Kolstad etter jul, så det er ingen lett motstander. Laget trenes av Glenn Solberg, som er en av tidenes beste norske håndballspillere. Det unge laget fra Lier utenfor Drammen har sakte men sikkert blitt bedre utover i sesongen, og vi forventer en tøff og jevn kamp på søndag.

 

Kolstad har variert en god del etter jul, og har spilt kjempegodt mot gode lag som Bodø og Drammen, men har slitt mot svakere motstand som Drammen, Halden og Falk. Uansett hvem vi møter så har vi spilt jevne kamper denne sesongen, og det kan det fort bli på søndag når vi møter St. Hallvard også. En av de som har vært god de siste kampene er Adrian Aalberg (bildet), som kommer fra Malvik, et lite steinkast unna Stjørdalshallen. Kom å se han og resten av Kolstad-gutta spille «hjemmekamp» i Stjørdalshallen!

 

Kampstart er 18.00, og billetter får du kjøpt hos Ticketmaster.