Komfortabel seier mot St. Hallvard – Kolstad
21.Sep 2016. Cupkamp Menn i Trondheim Spektrum mellom Kolstad-Bodø. FOTO: Robert Magnussen Tlf:99377622

Komfortabel seier mot St. Hallvard

Kolstad vinner 32-25 hjemme mot tabelljumbo St. Hallvard etter å ha ledet 32-25 til pause

Kolstad hadde mye å revansjere etter tapet mot Falk Horten i forrige serierunde. Derfor var det også en heltent gjeng som tidlig gikk opp i en 4-0 ledelse, før Glenn Solberg tok time-out til St. Hallvard. Da virker det som vi setter på bremsene og slipper St. Hallvard inn i kampen igjen, slik som vi har hatt for vane denne sesongen. Midtveis i omgang er lagene ajour på stillingen 4-4. Kort tid etter får vi en reprise, der Kolstad går opp i 11-7, der St. Hallvard reduserer til 11-10 kort tid etter. Men mot slutten av omgangen kommer vi oss likevel foran med 15-12.

I andre omgang så trøkker Kolstad inn gasspedalen fra start, og kommer foran med 18-12 før publikum har rukket å sette seg ned igjen. Derifra og ut så er det bare spørsmål om hvor mye Kolstad skal vinne. Vi er oppe i ti-målsledelse på det meste, men litt rot på slutten gjør at kampen ender 32-25. Kampen avsluttes for øvrig med en deilig flyver fra Daniel Brandmo til Kim Andre Rinnan. Kolstads målvakt, Patrick Bols (bildet), kåres fortjent til Kolstads beste. En annen som utmerker seg positivt er Martin Tangvik, som scorer 4 mål og spiller solid i forsvar. Det er også mange andre som står fram i denne kampen, og det er gledelig å se at vi er på vinnersporet igjen.

Med dagens seier er vi også sikret plass i sluttspillet, som var sesongens store målsetning. Så det er bare å gratulere gutta, og håpe på at de er klare for å slå fra seg utover våren. Men før den tid skal vi møte Fyllingen Bergen på bortebane førstkommende onsdag kl. 18.00. Fyllingen er i panserform, og kommer fra seire mot Elverum og Bækkelaget. Med andre ord en formidabel oppgave, og vi har ennå ikke glemt at vi gikk på en kjempesmell mot Fyllingen i Steinkjerhallen før jul. Torsdag trekkes for øvrig sluttspillet, som starter allerede onsdag 29. mars. Der møter Kolstad enten Elverum, Bækkelaget, Haslum eller ØIF Arendal. Denne sesongen har vi spilt våre beste kamper mot de beste lagene, så da er det lov å drømme om et skikkelig sluttspilleventyr!