Kolstad vinner sesongens siste seriekamp – Kolstad

Kolstad vinner sesongens siste seriekamp

Våre gutter vinner 31-29 borte mot Fyllingen Bergen i siste seriekamp.

Sesongens siste kamp var kanskje ikke sesongens viktigste kamp, i og med at det var gitt hvilken tabellplassering begge lagene ville få uansett utfall av kampen. Men uavhengig av det, så går våre gutter alltid på banen for å vinne kamper når de får på Kolstad-trøya.

Dagens kamp startet litt nølende fra begge lag, og det var veldig jevnt innledningsvis. Ti minutter ut i omgang kom Fyllingen foran med 6-4, og Stian Gomo velger å ta time-out. Det ser ut til å hjelpe, for kort tid etter har Kolstad utlignet til 6-6. Utover i omgang så er det Kolstad som tar over føringen i kampen, og når lagene går i garderoben til pause så er stillingen 14-12 til våre gutter.

I andre omgang er det fortsatt Kolstad som ligger noen hakk foran Fyllingen, og mange spillere hos Kolstad melder seg på framover på banen. Spesielt Petur Palsson gjør en meget solid kamp, og ender som Kolstads toppscorer med 7 mål. Når det er under fem minutter igjen av kampen, så går Kolstad opp i ledelse 30-26, og kampen er tilsynelatende avgjort. Men vi blir litt for passive framover når vi skal prøve å ri på ledelsen. Det fungerer som regel dårlig, og minuttet før slutt er Fyllingen med i kampen for fullt igjen når de reduserer til 29-30. Men Kolstad tar time-out, og spiller seg til en opplagt målsjanse i det påfølgende angrepet. Petur Palsson blir tatt fra siden i det han skal avslutte, og dommerne peker på straffemerket. Der er Truls Fjeseth sikker som banken, og da blir det til slutt 31-29 seier for bortelaget Kolstad i årets siste seriekamp.

Nå blir det utrolig spennende å se hvem Elverum og resten av topplagene velger som sin motstander i sluttspillet i morgen. Vi kommer med oppdateringer på vår Facebook-side, om hvordan utfallet av trekningen blir. Merk av datoen onsdag 5. april, for da spiller vi hjemmekamp i sluttspillet mot ett av topplagene. Kvartfinalen i sluttspillet spilles best av 3 kamper, så forhåpentligvis er det mange kamper igjen av sesongen fortsatt!