Siste seriekamp borte mot Fyllingen i kveld – Kolstad
Kampen ble spilt i Steinkjerhallen og Kolstad tapte til slutt kampen med resultatet 19-31

Siste seriekamp borte mot Fyllingen i kveld

Det blir Trondheim mot Bergen i onsdagens oppgjør i Framohallen.

Da er det klart for siste serierunde i Grundigligaen 2016/2017, og kveldens motstander er Fyllingen Bergen, som vi har blandede erfaringer med denne sesongen. Vi møtte Fyllingen Bergen i kvartfinale NM, der Kolstad vant 30-29 etter 4 høydramatiske ekstraomganger. Noen uker senere møtte vi Fyllingen Bergen i Steinkjerhallen, der vi fikk skikkelig juling, og tapte 31-19.

 

Utgangspunktet foran kveldens kamp er litt annerledes enn de to foregående kampene. Det er allerede avklart at Fyllingen havner på 5. plass i serien, mens Kolstad havnet på 7. plass. Det blir derfor spennende å se hvilket lag som er mest motivert for å vise seg fra sin beste side i kveld, og knipe de to siste poengene i årets seriespill.

 

Allerede i morgen skal de 4 beste lagene i Grundigligaen velge hvem de ønsker å møte i sluttspillet blant lagene som er plassert fra 5. tom. 8. plass. Da er det slik at Elverum på 1. plass velger først, og kan da velge mellom Kolstad eller Drammen, som ligger på henholdsvis 7. og 8. plass. Den som ikke blir valgt av Elverum, er med i trekningen sammen med 6. plassen om hvem som skal møte 2. plassen i serien. Der ligger for tiden Bækkelaget, men det kan fort endre seg etter kveldens serierunde. Etter 2. plassen har valgt, skal 3. plassen velge den som ikke ble valgt av 2. plass, samt laget som ligger på 5. plass. Mens 4. plassen i Grundigligaen møter det laget som ikke har blitt valgt av de 3 første lagene. Med andre ord kan Kolstad møte alle 4 topplagene, og det skal bli en spennende trekning i morgen. Slutt spillet starter allerede onsdag 29. mars, og da startes det med bortekamp for Kolstad sin del, før vi får hjemmekamp onsdag 5. april. I alle kamper skal det kåres en vinner, og hvis lagene vinner en kamp hver i de to første oppgjørene, så blir det et 3. oppgjør på bortebane for Kolstad sin del, som spilles søndag 9. april.

 

Men først er det altså bortekamp mot Fyllingen Bergen i kveld kl. 18.00, og den kan du som vanlig følge på www.handballtv.com