Nå starter sluttspillet! – Kolstad
23.Nov 2016. UEFA Champions League 3. kvalik runde mellom Rosenborg og Apoel FC. FOTO: ROBERT MAGNUSSEN Tlf:99377622

Nå starter sluttspillet!

Kolstad innleder årets sluttspill med bortekamp mot Haslum på onsdag kl. 18.30 i Nadderud Arena

Årets store målsetning for Kolstad var å bli blant de 8 beste i serien og kvalifisere seg for sluttspillet. Det klarte vi med god margin, og nå venter topplaget Haslum i kvartfinalen som spilles best av tre kamper. Vi starter borte mot Haslum på onsdag 29. mars, før vi møter dem på hjemmebane onsdag 5. april. Hvis vi vinner en kamp hver så blir det også en 3. kamp søndag 9. april.

 

Kolstad har hatt en variabel sesong, der de stort sett har spilt jevnt med alle lag, uavhengig av tabellplassering. Vi har spilt godt i de aller fleste kampene mot topplagene, mens vi har en ganske dårlig statistikk mot de antatt svakere lagene. Det gjorde at Kolstad havnet på en respektabel 7. plass i årets Grundigliga. Det betydde at vi var i fare for å møte både seriemester Elverum, og serietoer Bækkelaget i kvartfinalen i sluttspillet. Men de valgte henholdsvis Drammen og Bodø i stede for Kolstad, og derfor ble det Haslum som ble Kolstads motstander. Haslum valgte for øvrig Kolstad i sluttspillet i fjor også, der vi tapte med ett mål i første kamp, og 5 mål i kamp nr. 2. Vi håper vi skal stå bedre rustet denne sesongen til å gi Haslum en skikkelig kamp om semifinalebilletten i sluttspillet.

 

Når det gjelder selve sluttspillet, så er det selve rosinen i pølsa i norsk herrehåndball. Vinneren av sluttspillet sikrer seg muligheten til å spille Champions League, så det er med andre ord mye å spille for fortsatt denne sesongen. Vi gleder oss til å komme i gang, og anmoder alle håndballinteresserte til å følge Haslum-Kolstad på www.adressa.no på onsdag fra kl. 18.30. Husk også at det er hjemmekamp onsdag 5. april kl. 19.00 i Trondheim Spektrum.