Bestill gratis Junior VIP på toppoppgjøret Kolstad-Haslum – Kolstad
05.Feb 2017. Seriekamp GRUNDIGligaen Menn i Trondheim Spektrum mellom Kolstad - Bodø. Her er Mishels Liaba (33) i et av de mange angrepene til Kolstad FOTO: ROBERT MAGNUSSEN Tlf:99377622

Bestill gratis Junior VIP på toppoppgjøret Kolstad-Haslum

Onsdag 5. april kl. 19.00 kan Kolstad stå for årets største håndballsensasjon, hvis vi slår ut topplaget Haslum av sluttspillet!

Vi inviterer til Junior VIP som er et miniseminar for aldersbestemte spillere der vi intervjuer spillere og trenere på Kolstad og Haslum, samt at vi serverer drikke og mini-subs fra Big Bite. Det er gratis deltakelse for alle aldersbestemte spillere i Trondheim og omegn!

 

Kolstad har gjort en solid sesong, og sjokkerte med storseier borte mot topplaget Haslum i første sluttspillkamp. Sluttspillet spilles best av tre kamper, så hvis Kolstad vinner hjemme mot Haslum så er vi klare for semifinale. Sluttspillet er sesongens store høydepunkt, og vinneren av sluttspillet får muligheten til å spille Champions League.

 

Vi håper derfor på stinn brakke og topp stemning på onsdag, og at Kolstad skal slå ut Norges mestvinnende lag de siste 10 årene, som har store profiler som blant annet Erlend Mamelund på laget. Se program under.

 

Program Onsdag 5. april:

18.00 – Intervju med Mishels Liaba, Storskytter for Kolstad og kommende utenlandsproff

18.15 – Intervju med Tom-Eirik Skarpsno, Hovedtrener Haslum HK

18.30 – Intervju med Stian Gomo Nilsen, Norges yngste eliteserietrener

19.00 – Kampstart Kolstad – Haslum

 

Dagens kampsponsor Big Bite serverer mini-subs til alle deltakere.

 

Alle spillere deltar gratis, mens de voksne betaler ordinær inngang (kr. 150). Vi foretrekker at dere bestiller samlet som lag, men dere har også mulighet til å bestille billetter enkeltvis. Dere som bestiller samlet, får også sitte sammen.

 

MELD DERE PÅ I SKJEMAET UNDER INNEN MANDAG 3. APRIL.

 

Avkastarrangement sesongen 22/23 - torsdag 25. august E.C. Dahls Pub og Kjøkken