Søndag spilles tredje og avgjørende kvartfinale – Kolstad
Alessandro Zulijani og Håkon Vidar Følstad hos Kolstad Foto: ROBERT MAGNUSSEN

Søndag spilles tredje og avgjørende kvartfinale

Søndag kl. 16.00 i Nadderud Arena er vi klare for runde 3 mellom Haslum og Kolstad

Spenningen stiger i det vi nærmer oss siste og avgjørende kvartfinale i Nadderud Arena. Våre gutter var høyt oppe etter å ha vunnet 37-29 på bortebane i første kamp, men fikk en skikkelig krasjlanding når de tapte 36-28 på hjemmebane på onsdag. På søndag starter begge lagene på 0-0, og kampen er ikke over før man har kåret en seierherre. Det betyr at hvis det ender uavgjort etter full tid så gå vi til ekstraomganger, og hvis det fortsatt er uavgjort så blir det straffekast konkurranse. Dette kan bli utrolig intenst og spennende, men det er akkurat slik vi vil ha det når det står en semifinale i sluttspillet på spill.

 

Haslum må nok finne seg i å være store favoritter med tanke på all den rutinen de har i laget, med spillere som har tatt titler nesten hver sesong de siste årene. Men samtidig så har Kolstad vist seg som en farlig underdog tidligere, og det er ingen tvil om at det er stjernene fra Haslum som har presset på seg i denne kampen. Haslum har hjemmebanefordel i tredje og avgjørende kamp, men det gjenstår å se om det faktisk blir en fordel for dem. Kolstad har nemlig en mye bedre statistikk mot Haslum i Nadderud Arena, enn hva vi har hatt i Trondheim Spektrum. På fire bortekamper mot Haslum står Kolstad med to overlegne seiere, samt to knepne ett-målstap. Med andre ord er ingenting avgjort ennå, og Haslum skal ikke få lov til å spasere til semifinalen.

 

Kampen ser det live på www.adressa.no fra kl. 16.00 på søndag. Dette blir spennende!