Kolstad møter Elverum i semifinalen i sluttspillet – Kolstad

Kolstad møter Elverum i semifinalen i sluttspillet

Første kamp blir borte onsdag 19. april, mens vi møter Elverum på hjemmebane lørdag 22. april kl. 17.00 i Spektrum

”Ikke 50-50-sjanse, men…”

 

– Jeg skal ikke påstå at vi har en fifty-fifty-sjanse på å slå Elverum, men sjansen er der.

 

Det sier Stian Gomo etter at det ble klart at Elverum blir semifinalemotstander i sluttspillet. Alternativet, ØIF Arendal, ville kanskje vært en bedre ”trekning”?

 

– Jeg ser på både Elverum og Arendal som to topplag. Elverum er uten tvil Norges beste lag, men de har også hatt dårlige dager – i cupfinalen mot Haslum – og i noen seriekamper har laget heller ikke vært overbevisende selv om de har vunnet.

Kolstad-treneren er også klar på at Elverums spesielle situasjon med flere karantener etter de mye omtalte med-vilje-rødkortene er et moment som ikke er en fordel for motstanderne:

– Straffen de berørte spillerne fikk har gjort det ekstra vanskelig for motstanderne å forberede seg til kamp. Nå vet vi at vi i første kamp møter et Elverum-lag uten Petter Øverby og Kristian Bliznak, mens det er uavklart om Tine Poklar spiller mot oss, siden han ikke godtok karantenestraffen han ble ilagt. For oss blir det derfor enda viktigere å holde fokus på oss selv – som vi klarte godt foran tredje kamp mot Haslum – og ikke tenker på hvor god Elverum er.

 

Stian Gomo gir for øvrig spillerne sine fri fra fellestrening både skjærtorsdag, langfredag og påskeaften. Spillerne som hører til utenbys kan muligens også få fri fra søndagens fellestrening. Men mandag 17. april, andre påskedag, da er det vanlig fart på Kolstad-treningen – med full  konsentrasjon på eget spill!

 

Kolstad hjemmekamp spilles lørdag 22. april klokken 17:

– Opprinnelig dato var søndag 23., men da både Byåsen og RBK har hjemmekamp denne søndagen, fant vi at det var bedre å spille vår kamp på lørdag. I tillegg er jo dette en perfekt mulighet for å ta med hele familien på kamp, sier Jostein Sivertsen.

I den andre semifinalen, mellom ØIF Arendal og Bodø HK, starter arendalittene med hjemmekamp.

Tekst: TORE SÆTHER