Bli med på supporterbuss til Elverum! – Kolstad
Kolstad vs Elverum. Foto: Robert Magnussen

Bli med på supporterbuss til Elverum!

Hvis du vil være med nedover til første semifinalekampen mot Elverum, så må dere melde dere på innen søndag 16. april.

Onsdag 19. april kl. 20.00 smeller det i første oppgjøret borte mot Elverum i den første semifinalen i sluttspillet. Med seier har Kolstad en unik mulighet til å slå ut Elverum fra sluttspillet på hjemmebane lørdag 22. april kl. 17.00 i Trondheim Spektrum. Vi håper så mange som mulig vil være med å heie fram gutta til en sensasjonell seier i Terningen Arena onsdag 19. april.

 

Semifinaleoppgjøret spilles best av 3 kamper. Kolstad starter på bortebane onsdag 19. april, og spiller kamp nr. 2 i Trondheim Spektrum lørdag 22. april kl. 17.00. Det skal kåres en vinner i alle oppgjørene, og hvis det står 1-1 etter to kamper, så blir det en 3. avgjørende kamp i Terningen Arena på søndag 30. april.

 

Vi kan nå tilby dere både bussreise tur/retur og inngangsbillett til kampen til kr. 600,- per person. Påmeldingsfrist er søndag 16. april. Bussen går kl. 14.00 fra Esso Moholt på onsdag 19. april. Vi må være minst 30 påmeldte for at vi setter opp buss nedover. Hvis vi blir for få, så må dere evt. komme dere nedover selv.

 

Meld dere på i skjemaet under innen søndag 16. april.