Vil ditt lag være innløpere på årets viktigste kamp? – Kolstad
(Copyright Robert Magnussen)

Vil ditt lag være innløpere på årets viktigste kamp?

Det blir skikkelig håndballfæst når Kolstad møter Elverum i Trondheim Spektrum lørdag 22. april kl. 17.00

Kolstad møter seriemester Elverum på hjemmebane lørdag 22. april kl. 17.00. Dette er kamp to i semifinalen i sluttspillet, og hvis vi vinner borte mot Elverum onsdag 19. april, så kan vi faktisk sikre oss finalebilletten i denne kampen. Dette er uten tvil den største og viktigste kampen i Kolstads historie, og med seier mot Elverum så kan vi sikre oss retten til å spille i Champions League til høsten. Elverum gjorde for øvrig en fantastisk innsats i Champions League tidligere i denne sesongen, og slo blant annet Montpellier, som er ett av verdens beste lag!

 

Vi forventer masse publikum og topp stemning denne lørdagen! Dette kommer til å bli årets store håndballhøydepunkt, og kan bli en kamp for historiebøkene. Nå kan ditt lag få muligheten til å være med som innløpere enten til Kolstad eller Elverum på denne kampen. Kolstad kjører skikkelig innløpingshow med røyk og lyseffekter, så dette kommer til å bli stas!

 

Dere må melde dere på innen onsdag 19. april, hvis ditt lag ønsker å løpe ut på banen med heltene fra eliteserien. Hvis det blir mange påmeldinger, så kommer vi til å trekke ut to heldige lag som får lov til å bli med som innløpere. Men fortvil ikke, det kommer flere muligheter senere. Vi inviterer også alle som melder seg på til å delta gratis på Junior VIP i forkant av kampen. Her blir det intervju med spillere og trenere fra begge lag, samt servering av mini-subs fra Big Bite. Alt dette er helt gratis for alle aldersbestemte spillere i Trøndelag! Mer info kommer om Junior VIP.

 

Meld dere på i skjemaet under.

 

VIP invitasjon European League kvalifisering