Alt du trenger å vite om sluttspillet! – Kolstad

Alt du trenger å vite om sluttspillet!

Sluttspillet er den største og viktigste begivenheten i norsk herrehåndball. Kolstad er klare for semifinale, og vi skal forklare dere alt dere trenger å vite om sluttspillet.

De 8 beste i Grundigligaen blir automatisk kvalifisert for sluttspillet. Da er det først kvartfinaler, så semifinaler og til slutt finaler. Det best plasserte laget i Grundigligaen får velge motstander først i hver runde, så får det nest best plasserte laget i Grundigligaen velge motstander osv. I alle rundene spilles det best av 3 kamper. Best plasserte lag fra Grundigligaen har hjemmekamp i kamp 1 og eventuelt kamp 3. Det skal kåres en vinner i samtlige kamper. Dersom det etter opprinnelig spilletid står uavgjort spilles ekstraomganger, og hvis det fortsatt er uavgjort så blir det straffekastkonkurranse.

 

Vinneren av sluttspillet får muligheten til å spille Champions League til høsten. Det er med andre ord nå det virkelig gjelder, og det kommer til å smelle i hver eneste kamp framover. De siste to sesongene er det Elverum som har vunnet sluttspillet, og spilt Champions League. Kolstad har med andre ord en formidabel oppgave foran seg, og det vil nok være en av de største overraskelsene i norsk håndballhistorie hvis Kolstad skulle slå ut Elverum og ta seg til en finale. Men hvis vi leverer opp mot vårt toppnivå i hver eneste kamp, så kan vi gå hele veien i sluttspillet!

 

Første kamp i semifinalen spilles borte onsdag 19. april kl. 20.00 i Terningen Arena. Kampen sendes på Eurosport. Kamp 2 spilles i Trondheim Spektrum lørdag 22. april kl. 17.00. En evt. 3. kamp spilles borte i Terningen Arena søndag 30. april. Tidspunkt ikke fastsatt ennå. Billetter får du kjøpt på Ticketmaster.