Meld på laget ditt på gratis Junior VIP! – Kolstad
23.Nov 2016. UEFA Champions League 3. kvalik runde mellom Rosenborg og Apoel FC. FOTO: ROBERT MAGNUSSEN Tlf:99377622

Meld på laget ditt på gratis Junior VIP!

Det blir gratis inngang både på Junior VIP og kamp når vi inviterer alle håndballspillere i Trøndelag på årets viktigste kamp!

Kolstad har gjort en meget solid sesong så langt, og toppet det hele med å slå topplaget Haslum ut av sluttspillet i kvartfinalen. Vi gjorde også en fantastisk innsats i den første kampen borte mot Elverum, der vi kun tapte med et mål i sluttsekundene. Det i seg selv er en fantastisk prestasjon når vi vet at Elverum har vært nesten utilnærmelig denne sesongen! De har slått flere europeiske topplag i Champions League, og vært suverene i den norske serien. Men Kolstad på sitt beste kan absolutt slå Elverum, så nå er det alle mann til pumpene på lørdag kl. 17.00!

 

Dette er årets viktigste hjemmekamp når vi møter Elverum til 2. semifinale i sluttspillet i Trondheim Spektrum. Før kampen arrangerer vi Junior VIP der det blir intervjuer med spillere og trenere både på Kolstad og Elverum.

 

Program:

16.00 – Intervju med Lasse Balstad

16.15 – Intervju med Trener på Elverum

16.30 – Intervju med Valery Putans, Trener på Kolstad og Rekruttlandslaget

17.00 – Kampstart Kolstad-Elverum

 

Vi serverer drikke og mini-subs fra Big Bite på Junior VIP.

 

Meld dere på i skjemaet under innen fredag 21. april. Merk at vi har begrenset med plasser!

 

VIP invitasjon Kolstad - Nærbø 31.08