Seriemesteren måtte kjempe for å slå Kolstad ut av sluttspillet – Kolstad

Seriemesteren måtte kjempe for å slå Kolstad ut av sluttspillet

Elverum møtte en dansk murvegg i sluttspillkampen i Trondheim spektrum. Det var få sprekker å skimte i dag. Men dessverre måtte vi se oss slått i denne kampen til slutt.

Frustrasjonen kunne sees i øynene på Elverum etter endt førsteomgang. Vår danske målvakt Patrick Bols var i det mulige hjørnet og kunne ta store deler av æren for at det Kolstad bare var ett mål bak. Patrick satte standard allerede etter ett minutt. Da hadde det gjestende laget i hvitt fått tildelt 7-meters kast. Denne endte med redning. Det tok nesten fem minutter før Elverum greide å ta hull på byllen. Lagene fulgte hverandre til midtveis i kampen. Da begynte gutta i angrep å slite, tempoet ble litt for høyt i en periode, noe som resulterte i en del tekniske feil. Hadde det ikke vært for Patrick kunne det sett stygt ut. Men etter en time-out fra Stian gjorde underverker og det tetnet seg på nytt i kampen. Til pause var stillingen 11-10 til Elverum, og kampen levde i best velgående.

Andre omgang var like intens og jevn i nesten femten minutter. At det var mye som sto på spill var ikke vanskelig å se. Begge lag pådro seg en del straff i form av flere gule kort og to-minutter. Temperaturen var høy både på spilleflaten og på benkene.   Dessverre virket det som kreftene tok litt slutt når de siste ti minuttene skulle gjennomføres. Kampen i Terningen Arena på onsdag, hvor det endte med ett måls tap, var nok det som tømte spillerne for krefter. Kanskje en av Kolstads største prestasjoner på bortebane denne sesongen. Sesongens siste kamp endte med tap 29-24 for Elverum. Vi ønsker de hvitkledde lykke til i sluttspillfinalen.

Patrick Bols ble for øvrig kåret til Kolstads beste spiller denne kampen, noe som var vel fortjent.

Skal vi ta oppsummering av sesongen, må vi si oss fornøyde. Ja, vi skulle mer enn gjerne spilt sluttspillfinale. Men vi kom oss til semifinalen både i sluttspill og i NM. Det eneste laget som har stått i veien for oss i år for at vi skulle komme oss helt til noen av finalene var nettopp de hvitkledde som sto på den andre banehalvdelen i dag, nemlig Elverum. At vi har noe å lære av seriemestrene er nok ikke å unngå. De har en rutine som kommer fram de siste minuttene i kamper som er veldig jevne.

Sportslig skulle vi veldig gjerne vært høyere oppe i serien, men vi har skrevet historie. Ingen trønderske herrelag har greid å komme til semifinale i NM og sluttspill. Det er noe vi virkelig er stolte over.

Men vi skal ikke glemme publikum. Ingen annen klubb hverken på dame eller herresiden i GRUNDIGligaen har hatt så mye publikum som oss. Så vi ønsker å takke dere alle som har fulgt oss denne sesongen og håper at dette gav mersmak og at vi også sees til neste sesong.