Meld deg på målvakt og linjeskole i sommer! – Kolstad
GRUNDIGliga kamp mellom Kolstad - Drammen i Trondheim Spektrum

Meld deg på målvakt og linjeskole i sommer!

Tirsdag 16. mai er vi i gang med ny runde med Målvakt- og linjeskole. Vi har kun plass til en gruppe, så vi må prioritere de som melder seg på først!

Nå kan du melde deg på enten målvakt- eller linjeskole som starter tirsdag 16. mai. Målvakter og linjespillere er kanskje de to viktigste posisjonene på håndballbanen, men likevel er det ofte lite fokus og kompetanse på disse posisjonene blant trenere rundt omkring. Vi tilbyr individuell teknisk, taktisk og fysisk trening ledet av elitespillere fra Kolstad Håndball.

 

Målvakt- og linjeskolen er primært for jenter og gutter født i 2003, 2004 og 2005.

 

Petur Palsson er ansvarlig for linjeskolen. Han har spilt eliteserie i Island, Danmark og Norge, samt Champions League. Ansvarlig for målvakter er den nye publikumsfavoritten Patrick Bols (bildet), som også har erfaring fra dansk eliteserie. I tillegg vil det være profilerte spillere fra herrelaget til Kolstad som er med som trenere på målvakt- og linjeskolen.

 

Målvakt- og linjeskole vil gjennomføres på tirsdager i Husebyhallen fra 19.00 til 20.30. Oppmøte 18.45, og alle må være klare til å starte oppvarming 19.00.

 

 

 Treningsdatoer:

  • Tirsdag 16. mai
  • Tirsdag 23. mai
  • Tirsdag 30. mai
  • Tirsdag 6. juni
  • Tirsdag 13. juni
  • Tirsdag 20. juni
Pris kr. 1.500,-

 

Påmeldingsfrist Mandag 15. mai

 

Første mann til mølla hvis det blir fullt.

 

Ved spørsmål ta kontakt med Petur Palsson på tlfnr. 988 35 965, evt. petur@kolstad-handball.no

 

Påmelding VIP Kolstad - ØIF Arendal