Dadi Laxdal Gautason har signert for Kolstad – Kolstad

Dadi Laxdal Gautason har signert for Kolstad

Vi har signert en meget spennende playmaker fra Island, som er på plass i Trondheim 1. august

Kolstad har vært på utkikk etter en ny playmaker som kan styre angrepsspillet vårt kommende sesong. Jakten er nå over, og vi fikk sikret oss den islandske playmakeren Dadi Laxdal Gautason. Vi hadde Dadi på prøvespill i mai, og han overbeviste både trenerteamet og det øvrige sportslige apparatet rundt herrelaget til Kolstad med godt overblikk, bra teknikk og gode lederegenskaper. Derfor var det veldig gledelig å kunne konstatere at Dadi også ønsker å komme til Trondheim, og at han har signert en 2-års kontrakt med klubben. Vi håper han kan bli en viktig brikke både framover og bakover til høsten. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til klubben Dadi!