Sander Sagosen kommer til Sommersport-Uka 2017 – Kolstad

Sander Sagosen kommer til Sommersport-Uka 2017

En av verdens beste håndballspillere kommer på besøk under Sommersport-Uka i slutten av juni

I dag sprakk nyheten om at tidligere Kolstad-spiller Sander Sagosen kommer på besøk under Sommersport-Uka 2017, som arrangeres i uka etter skoleferien starter. Det er kun 4 år siden Sander Sagosen spilte for Kolstad i 1. divisjon (se bilde), og kommende sesong skal han spille for verdens største håndballklubb, Paris Saint-Germain.

 

Sander har hatt et fantastisk håndballår der han ledet Norge fram til en historisk sølvmedalje i Frankrike-VM, samt at han vant serien og sluttspillet i Danmark, og ble kåret til mest verdifulle spiller i Danmark, der han også ble innlemmet i Aalborg Håndballs Hall of Fame i en alder av 21 år. Sander kommer på besøk en av dagene under Sommersport-Uka, og da får alle deltagerne hilse på Sander og få autografen hans. Det er ikke ofte Sander har tid til å komme til Trondheim, så dette blir en unik mulighet til å møte Norges største håndballprofil, og en av verdens beste håndballspillere.

 

For å møte Sander Sagosen, samt delta på mange spennende aktiviteter fra mandag 19. juni tom. fredag 23. juni, så må dere melde dere på Sommersport-Uka 2017.