Kolstad-spiller klar for Junior-VM i Algerie – Kolstad
Kampen ble spilt i Steinkjerhallen og Kolstad tapte til slutt kampen med resultatet 19-31

Kolstad-spiller klar for Junior-VM i Algerie

Tom Kåre Svegård Nikolaisen er med i troppen til Junior-VM i juli. I tillegg er Martin Tangvik er reserve.

I dag kom nyheten om at Tom Kåre Svegård Nikolaisen er tatt ut til Junior-VM i Algerie i slutten av juli. Tom Kåre har vært litt ute nå i vårsesongen pga. en skade i kneet, men er nå frisk og rask. Han er en av spillerne vi tror kan ta store steg kommende sesong, og han har spådd en lysende håndballframtid. Både han og de andre strekspillerne våre kommer til å få mye tillit nå som Petur Palsson reiser hjem til Island, og hvis de holder seg skadefrie, så tror vi at de vil tette hullet etter vår islandske kriger på streken.

 

Norge har et solid lag, med flere utenlandsproffer, og har gode muligheter til å hevde seg godt i Junior-VM. I tillegg til Tom Kåre, er også Martin Tangvik tatt ut som reserve til Junior-VM. Vi gratulerer begge, og ønsker de norske juniorgutta lykke til i Algerie.