Sander Sagosen på Trondheimsbesøk – Kolstad

Sander Sagosen på Trondheimsbesøk

Nesten 90 gutter og jenter ventet spent på nærkontakt med én av Håndballguttas største profiler. I går møtte Sander Sagosen deltagerne på Sommersport-uka i Kolstad Håndball-regi.


I Utleirahallen ble Sander først intervjuet av Kolstad-trener Stian Gomo, som var assistenttrener på Sanders lag i CSK da Sander var 13-14 år. De spente unge spillerne fikk høre både at Sander er 195 centimeter høy, at han bruker nummer 44 i sko, at han i tidlig tenårsalder spilt både ishockey og fotball i tillegg til håndball, og at han som ung gutt hadde både kroaten Balic og franske Karabatic som forbilder. Til høsten blir som kjent Sander lagkamerat med sitt franske forbilde…

 

Etter Gomo-spørsmålene var det spillernes sjanse. Sander fikk spørsmål om skader, om forbilder, om sitt første lag, om favorittlag, om livet etter håndballkarrieren og om livrett. (Det er for øvrig pizza.)

 

Og da det ikke var tid til flere spørsmål, var det klart for autograf-skriving og selfier i lange baner. Det var mange 9-, 10-, 11- og 12-åringer som gikk ekstra fornøyde fra Utleirahallen etter sommersport-ukas andre dag.