Kjøp sesongkort i vår nye portal! – Kolstad
Håndball Menn Grundigligaen: Kolstad mot Fyllingen som ble spilt i Trondheim Spektrum, Trondheim den 09 March 2016. Det ble en spennende kamp som til slutt ente med tap for Kolstad med sluttresultatet 22-26 til Fyllingen fra Bergen. Foto: Robert Magnussen

Kjøp sesongkort i vår nye portal!

Nå kan du sikre deg fast plass på Norges Beste Håndballopplevelse!

Da er det kun 4 uker igjen til første hjemmekamp mot topplaget Haslum, og nå har vi åpnet årets sesongkortsalg! Vi har fått en ny flott sesongkortportal fra Ticketmaster, der dere kan velge sete og pristype selv. Vi har i år valgt å ha differensierte priser på våre sesongkort, etter at det kom fram et ønske om dette i vårens publikumsundersøkelse. Hvis dere er flere som vil sitte sammen, så bør dere enten bestille samtidig, eller legge inn en felles bestilling, slik at dere er sikre på å få sitte sammen.

 

Vi tilbyr 20% rabatt på ordinære priser fram til seriestart, samt at alle som kjøper seg sesongkort får seg en egen supportertrøye! Mer info om trøya kommer senere.

 

Dette er prosedyren for kjøp av sesongkort

 

1.      Du går inn på https://kolstad.tmtickets.no/ og registrer deg. Hvis dere sliter med å

registrert dere, så kan dere kontakte kundesenteret til Ticketmaster på 815 33 133,

så kan de hjelpe dere med bestilling av sesongkort til Kolstads hjemmekamper.

 

2.      Når du har registrert deg, kan du logge inn. Når du er inne velger du sesongkort og finner fram til din plass(er) i salkartet.

 

3.      Når du har valgt ditt sete tar du med deg reservasjonen til handlekurv og betaler (visa, mastercard). Du kan ikke bytte pristype selv (fra voksen til barn f. eks). Hvis det er behov for det, må du ringe 815 33 133 eller sende en e-post til jostein@kolstad-handball.no for bistand.
Under levering kan du velge hvordan du vil at kortet skal bli utlevert. Merk at det tar hele to uker hvis dere ønsker å få det tilsendt i posten, så vi oppfordrer flest mulig å hente det på første eller andre hjemmekamp.

 

4.      Det blir sendt en e-post bekreftelse etter gjennomføring av kjøp.

 

  1. Flash utfordringer: Både chrome og firefox har nå sluttet å støtte automatisk flash, og Flash er fortsatt i bruk på salkartene via denne løsningen.
    Så noen vil nok oppleve at dere ikke får opp salkartet. Vi anbefaler da å prøve en annen nettleser, eller velg beste tilgjengelige plassering. Man må ikke bruke salkartet.

 

Da er det bare å gå inn å sikre seg plass til kommende sesong! Hvis det dukker opp noen problemer underveis, så tar dere kontakt med kundesenteret til Ticketmaster, eller sender en e-post til Jostein@kolstad-handball.no.