Vil du bli dagens maskot? – Kolstad
14.Dec 2016. Seriekamp GRUNDIGligaen Menn i Trondheim Spektrum mellom Kolstad - Lillestrøm. FOTO: Robert Magnussen Tlf:99377622

Vil du bli dagens maskot?

Vi fortsetter med Dagens Maskot, hvor en ung håndballspiller får en helt spesiell mulighet. Kjenner du noen som fortjener å bli Dagens Maskot på våre hjemmekamper?

Nå har du muligheten til å bli med som Dagens maskot på Kolstads elitekamper! Dette er en eksklusiv mulighet til å bli bedre kjent med gutta på herrelaget. Som Dagens maskot får du se hvordan herrelaget forbereder seg til kamp, samt at du får være midt i sentrum av begivenhetene på kampdag.

Dere kan enten melde på egne barn, eller noen andre barn som dere vet vil sette pris på å være en viktig del av Kolstads hjemmekamper. Dagens maskot bør være over 9 år, og vi oppfordrer både jenter og gutter til å søke. Hvis du blir dagens maskot får du være med på følgende:

 

  • Får sitteplass rett bak spillerbenken under kampen
  • Gå tur med Kolstads elitespillere før kamp
  • Dele ut premier til banens beste spillere etter kampen
  • I tillegg får du en egen maskotskjorte!

 

Vi foretar en loddtrekning blant alle som melder seg på innen 18. September. Den som blir plukket ut som Dagens maskot blir fulgt av en maskotansvarlig hele dagen. Oppmøte 90 minutter før kamp. Spørsmål og andre henvendelser bes sendes til maskotansvarlig: aftret33@gmail.com.

 

Påmelding Adressabilletten Kolstad - ØIF Arendal