Gratis barnepass på alle hjemmekamper! – Kolstad
Trondheim 16.Sep 2015 GRUNDIGligaen Håndball Herrer. Kolstad - Bækkelaget HE På bilde: Foto: ROBERT MAGNUSSEN

Gratis barnepass på alle hjemmekamper!

Gjennom vårt samarbeid med Kids Fun AS arrangerer vi barnepass på alle våre hjemmekamper! 

Kolstad ønsker gjerne å tilrettelegge for familier som ønsker å komme på kamp. Mange barn er aktive og liker heller å leke enn å sitte stille på tribunen – derfor arrangerer vi, i samarbeid med Kids Fun, barnepass under alle våre hjemmekamper!

Kids Fun stiller opp med artige aktiviteter for barn, blant annet hoppeslott og karuseller! Hoppeslott er GRATIS for alle barn, men det er lurt å ta med noen mynter til karusellene. Selve tilbudet koster ingenting ekstra. Kids Fun åpner 1 time før avkast.

Barn blir godt ivaretatt av flinke medarbeidere fra Kids Fun, mens dere overværer norges BESTE håndballopplevelse!

Velkommen på kamp!