Bravida tilbyr gratis WiFi til alle på Kolstad-Haslum – Kolstad

Bravida tilbyr gratis WiFi til alle på Kolstad-Haslum

Vår nye hovedsamarbeidspartner, Bravida, tilbyr gratis WiFi til alle som kommer på kamp i Spektrum på onsdag.

Tidligere i sommer signert Bravida en samarbeidsavtale med Kolstad, som gjør dem til Hovedsamarbeidspartner. Bravida har tidligere vært Partner i 2 år i klubben, men ønsket altså nå å trappe opp samarbeidet, slik at vi sammen har muligheten til å skape enda mer aktivitet og engasjement rundt både Bravida og Kolstad.

 

På onsdagens serieåpning mellom Kolstad og Haslum så vil Bravida være dagens kampsponsor, og feirer det nye samarbeidet med å tilby gratis WiFi til alle som kommer på kamp. Dette er helt unikt for idrettsarrangement i Norge på denne størrelsen, og gjennom slike gode samarbeidsavtaler kan vi opprettholde ambisjonen om å skape Norges Beste Håndballopplevelse.

 

Bravida har blitt en av Trondheims største arbeidsgivere de siste årene, og etter oppkjøpet av ORAS i sommer, så er de nå rundt 500 ansatte. Vi opplever at Bravida er offensive og framoverlente, akkurat som Kolstad, og derfor har vi god tro på at dette samarbeidet skal bære frukter for alle parter.

 

Bli bedre kjent med Bravida på onsdagens kamp mellom Kolstad og Haslum kl. 18.30 i Trondheim Spektrum.