Ny adgangskontroll ledet av Securitas – Kolstad
GRUNDIGliga kamp mellom Kolstad - Drammen i Trondheim Spektrum

Ny adgangskontroll ledet av Securitas

Kolstad Håndball innledet i sommer en samarbeidsavtale med Securitas. Som et ledd i samarbeidet har vi engasjert elever fra sikkerhetsfaget på Tiller VGS til å ha adgangskontroll på hjemmekampene våre denne sesongen.

 

Kolstad Håndball har som ambisjon at vi skal skape Norges Beste Håndballopplevelse. For å få til det må vi hele tiden se på områder der vi kan bli enda bedre. Våre nye samarbeidspartner Securitas skal hjelpe oss med å profesjonalisere adgangskontroll og sikkerheten denne sesongen. I dagens samfunn blir det bare mer og mer fokus på sikkerhet, og derfor synes vi at dette er et tema som det er viktig at også Kolstad Håndball tar på alvor.

 

Gjennom samarbeidet med Securitas har vi fått på plass en samarbeidsavtale med Tiller VGS der elever fra sikkerhetsfaget skal ha ansvar for adgangskontroll på våre hjemmekamper denne sesongen. Securitas vil være til stede på alle hjemmekamper, og ha det overordnede ansvaret, men det blir elevene som skal utføre selve adgangskontroll. Vi både håper og tror at dette er et prosjekt som skal bære frukter for alle parter.

 

Merk at nå som vi har profesjonelt vakthold på kampene våre, så vil vi også stramme inn på at alle som skal inn i hallen må enten ha gyldig billett, sesongkort eller akkrediteringsbevis. Hvis man har ingen av delene så slipper man ikke inn i hallen! Billetter får man kjøpt i vrimleområdet, mens man kan få kjøpt sesongkort og får tildelt akkrediteringsbevis i infoskranken. De som har forbundskort, pressekort el. bes henvende seg i infoskranken. Ber om at publikum er tålmodig i innkjøringsperioden, slik at vi sikrer gode rutiner allerede fra første kamp. Det er mulig å bestille akkrediteringsbevis i forkant av kampen ved å sende en e-post til Jostein@kolstad-handball.no