Kolstad skal tilbake til Husebyhallen! – Kolstad

Kolstad skal tilbake til Husebyhallen!

Vi håper på publikumsrekord i Husebyhallen når Kolstad møter elitelaget Sandnes i 4. runde NM onsdag 20. september kl. 18.30.

Det er over 2 år siden sist Kolstad spilte hjemmekamp i Husebyhallen. Den gangen kronet vi en fantastisk sesong i 1. divisjon med seier over Fjellhammer. Nå skal vi tilbake i Fort Huseby, og skremme vannet av det nyopprykkede elitelaget Sandnes.

 

Det er under ett år igjen til nye Kolstad Arena står klar, og da blir det en naturlig hjemmebane for elitelaget til Kolstad. Da er det også tvilsomt at det blir flere toppkamper i Husebyhallen, så dette kan faktisk bli den siste muligheten til å se topphåndball i den nostalgiske Husebyhallen. Mange har vokst opp med den fantastisk stemningen i Trondheims mest intime og eksotiske hall. De siste årene herrelaget til Kolstad spilte i Husebyhallen var vi tilnærmet uslåelige, og vi håper ikke kampen mot fremadstormende Sandnes skal ødelegge den fine statistikken.

 

Vi forventer stinn brakke og topp stemning, og anbefaler publikum å komme i god tid før kamp. Vi skal fylle hallen til randen, og håper dere blir med oss og lager en skikkelig avskjedsfest med topphåndball i Husebyhallen!