Trondheim vs Oslo – Kolstad
21.Sep 2016. Cupkamp Menn i Trondheim Spektrum mellom Kolstad-Bodø. Mye å juble for. Her ved nr 30 Tom Kåre Svegård Nikolaisen FOTO: Robert Magnussen Tlf:99377622

Trondheim vs Oslo

Kolstad tar i mot Bækkelaget på onsdag kl. 18.30 i Trondheim Spektrum.

Det ligger an til å bli en skikkelig thriller i Trondheim Spektrum på onsdag. Trondheims beste håndballag skal opp mot Oslos beste håndballag, i det som kommer til å bli et jevnt og tøft oppgjør. De to siste oppgjørene i Trondheim Spektrum mellom Kolstad og Bækkelaget har begge endt uavgjort etter høydramatiske kamper. Det er lite som tyder på at det blir noe mindre spennende når dommeren blåser i gang kampen på onsdag.

 

Kolstad har fått en tøff start på sesong med tap hjemme mot Haslum, og tap borte mot Halden. Isolert sett vanskelige kamper for ethvert lag, men samtidig motstander vi ønsker å sammenligne oss med denne sesongen. Nå står vi ovenfor en ny tøff utfordring når vi møter Bækkelaget som kom på 2. plass i serien forrige sesong.  Bækkelaget har hatt en ok start på sesongen med seier 30-24 borte mot Sandnes, samt tap hjemme mot seriefavoritt Elverum med 29-36. I tillegg har de avansert i EHF-cupen etter å ha slått ut det sterke islandske laget Afturelding.

 

Vi håper på mye publikum og god stemning i Spektrum på onsdag, og slik som forrige kamp så oppfordrer vi publikum til å parkere på Leutenhaven eller Ila, og gå over til Spektrum. Denne gangen blir det inngang på hjørnet av E-hallene, i retning Ila, så dere kan gå rett inn der og opp trappa til hallen.

 

Billetter til kampen får du kjøpt hos Ticketmaster.