NM-Thriller i Husebyhallen – Kolstad

NM-Thriller i Husebyhallen

Etter et par tøffe seriekamper, skal vi nå måle krefter mot Bækkelaget på onsdag

Etter å ha gått offensivt til verks denne sesongen, så har vi fått oss et par slag i trynet de siste kampene. Men Kolstad-rampen gir seg aldri, og skal slippe råskapen løs når Bækkelaget kommer på besøk. Onsdag 18. oktober smeller det i Husebyhallen, og da er gutta våre klare for å gå i krigen.

 

De 3 siste hjemmekampene mot Bækkelaget i Trondheim Spektrum har endt uavgjort. Når vi inviterer til vår gamle lekegrind Fort Huseby, så skal det gi oss den ekstra energi som gjør at vi fortsatt kan drømme om cupfinale i Oslo Spektrum i romjula.

 

Vi anbefaler alle å kjøpe seg billett i forkant av kampen, for her kan det blir trangt om plassene. Billetter får du kjøpt på Ticketmaster.