140 barn i aksjon på 3T Håndballskole – Kolstad

140 barn i aksjon på 3T Håndballskole

Mange barn benyttet høstferien til å være med på 3T Håndballskole.

Denne uken har det vært høstferie for de fleste i skolealder – mange benyttet ferien til ekstra aktivitet og moro på 3T Håndballskole.

140 barn mellom syv og tolv år har tilbrakt den siste uken i Trondheim Spektrum. Mandags morgen startet det hele med utlevering av topp utstyr fra 3T, etterfulgt av treninger ledet an av Kolstads elitespillere. På onsdag ble det en pause fra trening, med felles utflukt til Pirbadet og Trondheim Kino. Onsdagen ble avsluttet med dobbelkamp mellom Kolstad – Bodø og Byåsen – Storhamar.

Håndballskolen ble rundet av med «VM i Håndball», hvor alle deltakere ble delt inn i fiktive landslag og kjempet om VM-tittelen. Spektrum var preget av høyt engasjement blant spillerne. Avslutningsvis fikk alle deltakerne diplom for deltakelse.

Vi håper alle deltakere har hatt et flott opphold på 3T Håndballskole. Vi gleder oss til å gjenta suksessen neste år!