Meld deg på Junior VIP i Trønderhallen! – Kolstad
FOTO: ROBERT MAGNUSSEN Tlf: 99377622

Meld deg på Junior VIP i Trønderhallen!

Søndag 5. november skal både Kolstad, Levanger og Skogn i aksjon, når vi inviterer til Junior VIP og Handballfæstival i Trønderhallen.

Kolstads herrelag i eliteserien ønsker å være et flaggskip i håndball for hele Trøndelag. Derfor legger vi to av hjemmekampene våre utenfor Trondheim denne sesongen også. Forrige sesong var vi på Steinkjer og Stjørdal, denne sesongen skal vi på Levanger og Orkanger.

 

Søndag 5. November møter Kolstad topplaget Drammen i Trønderhallen på Levanger. Drammen er et godt lag som ligger høyt på tabellen med mange kjente navn på laget. Blant annet har de med landslagsspiller Joakim Hykkerud og handballstjernen Kristian Kjelling, som nå har inntatt trenerposisjonen. Selv om Kolstad har hatt et utfordrende start på sesongen har vi slått Drammen før, og vi er klare for å gi alt for å sikre oss to nye poeng!

 

I tillegg blir det kamper i 1. og 2. Divisjon servert av Skogns herrelag og Levangers damelag. Skogn møter NTNUI, og Levanger møter Gjøvik. Dette blir viktige kamper for både Skogn og Levanger, som i likhet med Kolstad har hatt en tung start på sesongen.

 

Vi inviterer alle aldersbestemte lag til Junior VIP under søndagens Handballfæstival! Ved å melde på ditt lag får alle spillere GRATIS inngang på alle kampene som skal spilles denne dagen. (Selve Junior VIP arrangementet finner sted mellom Levanger – Gjøvik og Kolstad – Drammen).

 

 

Program Junior VIP

13.00 – Skogn – NTNUI – 2. divisjon Herrer

15.30 – Levanger – Gjøvik – 1. divisjon Damer

17.00 – Servering av pølse med brød og drikke

17.10 – Intervju med Levangertrener Velaug Brenne Leira

17.20 – Intervju med Drammentrener og handballikon, Kristian Kjelling

17.30 – Intervju med Stian Gomo Nilsen, Trener Kolstad

17.45 – Innløping

18.00 – Kampstart Kolstad – Drammen

 

Etter kampen blir det mulighet til å være igjen i hallen og få autograf og selfie med elitespillerne på Kolstad og Drammen.

 

Meld på laget ditt i skjemaet under innen fredag 3. november. Velkommen til Handballfæstival!

 

Påmelding supportertur til FINAL8
Enkeltromstillegg kr. 1.000,-
Tillegg for kampbilletter semifinaler og finale damer - kr.1.350,-
Start Over