Fra Trondheim til Levanger – Kolstad

Fra Trondheim til Levanger

Foto: Thomas Karlsen.

Kolstad ønsker å være en klubb for hele Trøndelag. Derfor har vi valgt å spille to av våre hjemmekamper utenfor Trondheim, i år som  ifjor. Forrige sesong var vi på Steinkjer og Stjørdal, denne sesongen tar vi turen til Levanger og Orkanger.

Først ut er Levanger, hvor vi inviterer til handballfæstival søndag 5. November. Kolstad møter topplaget Drammen, som har med seg flere stjerner på laget. Drammen stiller med blant annet landslagsspiller Joakim Hykkerud, og på trenerbenken har handballstjernen Kristian Kjelling funnet sin nye posisjon.

Kolstad har hatt en tøff start på sesongen, og Drammen er en tøff motstander. Men – vi har vunnet over dem før, og etter to herlige seire i både NM og Eliteserien er Kolstad klare for å gi jernet og ta 2 nye poeng!

I tillegg skal Skogns herrelag i 2. Divisjon møte NTNUI, og Levangers damelag i 1. Divisjon møte Gjøvik. Dette er to svært viktige kamper for Skogn og Levanger, som begge har hatt en tøff start på sesongen. Det blir et bunnoppgjør mellom Levanger og Gjøvik, og vi håper så mange som mulig tar seg turen til Trønderhallen for å heie frem trøndersk handball!

Program søndag 5. November

Kl. 13.00 – Skogn – NTNUI – 2. divisjon Herrer

Kl. 15.30 – Levanger – Gjøvik – 1. divisjon Damer

Kl. 18.00 – Kolstad – Drammen – Eliteserien Herrer